| Yeni Tema. | |
|
+12Aphrodite Monteque Jessica Sleet Norabel Robert de Marqué Albusan Daphne T. Werop Clarisa Chambers Jazzy Oldwyn Pensieve O'Sheila Maria Phembarl Faith Tilghman J. Christopher Newell Rosepery Dé Querin Adrasteia Quiwen 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Adrasteia Quiwen Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 1865 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Çataldil. En Belirgin Özellik : Kibri ve umursamaz tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Yeni Tema. Çarş. Ağus. 31, 2011 3:50 pm | |
| Pek Değerli Aile Üyeleri; Bu sefer Aylin farkıyla giydirdik Godric's Hollow'umuzu ve her zamanki gibi görüşlerinizi almak istiyoruz. Aylin'e bizim için harcadığı emek ve çıkardığı harika iş için teşekkürü borç biliriz. Umarım beğenirsiniz. (: | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Durmstrang Müdiresi
Mesaj Sayısı : 267 Gerçek İsim : Büşra Patronus : Yüzüklerin Efendisi Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : LOTR: Yüzüklerin Efendisi Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Çarş. Ağus. 31, 2011 4:04 pm | |
| OHA! Siteye bir girdim ağzım açık kaldı. TEK KELİMEYLE HARİKA OLMUŞ. BAYILDIIM. | |
|
| |
J. Christopher Newell Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1671 Gerçek İsim : iq T Patronus : Smilodon Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Cesaret Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Çarş. Ağus. 31, 2011 6:11 pm | |
| Sürekli değişiklik iyi oluyor; severim... Emeği geçene teşekkürler efem. | |
|
| |
Faith Tilghman Luminight
Mesaj Sayısı : 90 Gerçek İsim : İlayda Patronus : Dağ Aslanı. Sihirsel Soy : Melez. En Belirgin Özellik : En belirgin özelliğinin olmaması. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Çarş. Ağus. 31, 2011 6:34 pm | |
| - Rosepery Dé Querin demiş ki:
- OHA! Siteye bir girdim ağzım açık kaldı. TEK KELİMEYLE HARİKA OLMUŞ. BAYILDIIM.
Aynen bu tepkiyi verdim ben de evet :P | |
|
| |
Maria Phembarl Hogwarts Kütüphane Görevlisi
Mesaj Sayısı : 145 Gerçek İsim : Pelin. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Kapalı kutu. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Çarş. Ağus. 31, 2011 6:41 pm | |
| Butonlar çok çok şık. Logodaki kızın kurguyla alakası varsa çok güzel, yoksa aynı yorumu yapacağım arkadaş. Logoda kız, kurguyla alakası yoksa ne arar? =) | |
|
| |
Pensieve O'Sheila Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 107 Gerçek İsim : Yağmur Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Değişken. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Çarş. Ağus. 31, 2011 7:52 pm | |
| | |
|
| |
Jazzy Oldwyn Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 81 Gerçek İsim : kim olduğumu bilirsin sen Sihirsel Soy : melez En Belirgin Özellik : çatlak ve eziliyor Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Perş. Eyl. 01, 2011 9:16 am | |
| Gerçekten çokoş olmuş, tebrik ederim, ellerinize sağlık ^.^ | |
|
| |
Clarisa Chambers Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Serena. Patronus : .Su Samuru. Sihirsel Soy : Safkan olarak biliyor ama Muggle Doğumlu. En Belirgin Özellik : Cesur, mantıklı ve inatçı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Perş. Eyl. 01, 2011 10:41 am | |
| Dehşet ötesi olmuş ya. Ellerinize sağlık. :) | |
|
| |
Daphne T. Werop Hogwarts III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 20 Gerçek İsim : İrem. Evet, evet yine ben. Patronus : Boğa Yılanı Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : -- Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Perş. Eyl. 01, 2011 11:03 am | |
| Harika olmuş! Ellerinize sağlık, gerçekten! | |
|
| |
Robert de Marqué Albusan Hogwarts Müdürü
Mesaj Sayısı : 2741 Gerçek İsim : Robert de Marqué Albusan Patronus : Zümrüdüanka Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Albus Dumbledore Hayranı Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Perş. Eyl. 01, 2011 12:46 pm | |
| - Maria Phembarl demiş ki:
- Butonlar çok çok şık. Logodaki kızın kurguyla alakası varsa çok güzel, yoksa aynı yorumu yapacağım arkadaş. Logoda kız, kurguyla alakası yoksa ne arar? =)
Tam anlamıyla katılıyorum. Her şey çok hoş; ancak o kızı ben de sevmedim, bir önceki daha esrarlı görünüyordu hoş olmuştu ama bunu sevmedim. Çok robotik gördüm. Öte yandan çok hoş. Kızın haricinde mükemmel ötesi, Ayllin' in ellerine sağlık. | |
|
| |
Jessica Sleet Norabel Yönetim, Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 150 Sihirsel Soy : Melez En Belirgin Özellik : Saf nefreti. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Perş. Eyl. 01, 2011 5:15 pm | |
| Teşekkür ettim, beğendiyseniz ne mutlu bana *-* | |
|
| |
Aphrodite Monteque Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Patronus : Johnny Depp'in burnu. Sihirsel Soy : Depp kan. Özel Yetenek : YOK En Belirgin Özellik : Johnny Depp'i tavladı. Var mı dahası? Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Perş. Eyl. 01, 2011 5:33 pm | |
| Başımı yana yatırıp, 'Aylin.' dedim ve sustum. | |
|
| |
Brayden Chester Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 150 Gerçek İsim : H&D. Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Sinsi, şimarık, haylaz. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Ptsi Eyl. 05, 2011 6:40 pm | |
| Oww. Site böyle daha bi güzel olmuş. RP yapasım geldi. ^^ | |
|
| |
Ivanka Velimir Biçim Değiştirme Profesörü Asistanı
Mesaj Sayısı : 77 Gerçek İsim : Gamze#2 Sihirsel Soy : Melez En Belirgin Özellik : Yaptığı bir şeyden pişman olmaya başladığında kafasına vurması, utandığında ise burnuna tek işaret parmağı ile bastırması. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Salı Eyl. 06, 2011 11:36 am | |
| Ben de çok beğendim. Gerçekten harika. Her şeyiyle ayrı bir güzel. Butonları ben de çok sevdim cidden. Neyse işte, yapanın ellerine sağlık. | |
|
| |
Maurice McFarland Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 46 Sihirsel Soy : Melez. En Belirgin Özellik : Sakar. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| |
| |
Diana Swennie Rosenbaum Cadı
Mesaj Sayısı : 2028 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Duyguları ile hareket etmesi. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Yeni Tema. Çarş. Ekim 05, 2011 4:27 pm | |
| | |
|
| |
| Yeni Tema. | |
|