Thalia Marpessa Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 14 Gerçek İsim : Şevval (: Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : İnatçı. (-. -) Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Bende İstiyorum :P Salı Tem. 05, 2011 9:18 pm | |
| Thalia Marpessa : +Annesi Fransız ve babası İngilizdir. +Karşısındaki kişinin tavırları ona karşı kötüyse onun hayatı cehenneme çevirmekten hiç çekinmez. +Thalia kendi doğru bildikleri için savaşan , asi bir kızdır. +Yeri geldiğinde çok olgun olabilen, istediği zaman ise çocuksu olan bir kızdır. +Onun dışında sevimlidir.Fakat öfkelendiğinde o sevimli maskenin altında yatan canavarı görmek istemezsiniz. +Karanlık tarafa karşı olumsuz yaklaşmıyor.Fakat aydınlıkla karanlık arasında bir savaşta tarafsız olacak mı emin değil. +Flört etmeye bayılır. +Tek gecelik ilişkileri sever.Çünkü bağlanmayı istemez +Açıkçası bazen sürtüklük derecesinde olabiliyor +Anın tadını çıkarmak hayat felsefesidir. +Fakat geçmişine takıntılı biridir.
İstedikleri ;
~Arkadaş.Kendisyle iyi geçinebilecek.Kendisine yakın karakterli insanlarla güzel işler yapacağına emin. +Nadia Agesilaos (Sürtüklük arkadaşları :D ) + + ~Dost.Güzel dostluklar kurabilirse.Ondan mutlu olmaz (: *Enrichetta Centoni * ~Müşteri. Londra'da 'Guilty Pleasures' adlı bir barı var. Ve oraya gelip rp yazabilecek müşteriler .. +Desare Elicia Sunny +William Farnell Torque +Lucy Kate Feel +
~Platonik.Thalia güzel ve çekici olduğunu düşünüyor ve ona platonik aşık olabilecek kişilerle güzel rp'ler çıkabilir. + + + ~Sevgili.Ehe.Karakterimin altından kalkabilecek biri olabilir. + + ~Geçmişteki Sevgili. İlginç olaylar yaşanabilir .. +
~Düşman.Kendisene düşman olacak biriyle de güzel rp'ler çıkabilir (: + + ~Flört.Ciddi olmayıp sadece takıldığı erkekler . + + + #Bu kadar ama başka kurgulara da açığım .. (:
En son Thalia Marpessa tarafından Cuma Tem. 08, 2011 8:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
Enrichetta Centoni Luminight
Mesaj Sayısı : 70 Sihirsel Soy : Soysuz. En Belirgin Özellik : Dengesiz. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Bende İstiyorum :P Çarş. Tem. 06, 2011 9:38 am | |
| En yakınından dost olsunlar. asdfg. Bir tuhaf hissettim lan. :P | |
|
Mesaj Sayısı : 14 Gerçek İsim : Şevval (: Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : İnatçı. (-. -) Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Bende İstiyorum :P Çarş. Tem. 06, 2011 9:41 am | |
| Hemen ekledim canım <3 Zaten başka bir yer istesydin ... Fena olurdu :D | |
|
Aljosa Bernard Muska Profesörü
Mesaj Sayısı : 59 Gerçek İsim : Gamze#3 Sihirsel Soy : Safkan Özel Yetenek : Zihinbendar. En Belirgin Özellik : Fazla dişil görüntüsüne ters düşen kaba tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Bende İstiyorum :P Çarş. Tem. 06, 2011 9:22 pm | |
| "Eğer sürtüklük derecesine gelmişsen bence benimle çalışmalısın." Demiştir bu karı sana :D | |
|
| Konu: Geri: Bende İstiyorum :P Perş. Tem. 07, 2011 5:38 pm | |
| Tamamdır. İlginç kurgular çıkabilir. :D | |
|
Lucy Kate Feel Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 199 Gerçek İsim : BnT :) [bi en ti] Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : pandomim yaparken şarkı söyleyebiliyor :D Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Bende İstiyorum :P Cuma Tem. 08, 2011 6:08 pm | |
| Desare Elicia Sunny ekle kızım müşterileree :D :D e William Farnell Torque'm de var onu da at oraya :) Bi de bu kızımız var :D onun girmesi sorun olmazsa onu da at müşteriyee :D | |
|
| Konu: Geri: Bende İstiyorum :P Cuma Tem. 08, 2011 8:17 pm | |
| Ahah. Tamam canım ekliyorum hemen :D | |
|