Kesha Lune Euryale Hayalet
Mesaj Sayısı : 836 Gerçek İsim : İrem. Sihirsel Soy : Tanrıça olan ama kanını dahi değiştirip bir büyücüyle birlikte olan annesi sayesinde hem Safkandır. Hem Tanrıça. Ahh bir de hayalet! Özel Yetenek : Metamorfmagus. En Belirgin Özellik : Tanrıça'ydı. Şimdi bir hayalet-tanrıça. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: İstiyorum, istiyorum. Of. Ptsi Şub. 14, 2011 2:16 pm | |
| Öf uzun zamandır rp sevgilim yok. Şimdi gerçekten rp yapabileceğim, adam akıllı bir rp sevgili istiyorum. nlüsü yakışıklı olsun falan diye şartım yok. Çünkü buradaki tüm erkek ünlüler yakışıklı asdfghj :S :D Neyse işte. Aşk gibi olacak. İstenirse bitirilebilir ilişki. Ama bir ilişki rpsi yapamadım gitti. Ya ünlüm çok mu çirkin? Doğru düzgün fotoğrafları asdfghj - Spoiler:
Kızıl hali: Sarı Hali:
| |
|
Pierretta Scylla Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 214 Gerçek İsim : Güly. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Gizemli. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: İstiyorum, istiyorum. Of. Perş. Şub. 17, 2011 7:43 pm | |
| Ek karakter açabilirim ama III. sınıf olabilir anca. Ve ya yetişkin açabilirim isterseen ^^ | |
|
Aneckha Foster Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Özel Yetenek : Zihinfendar. En Belirgin Özellik : sinsi/kurnaz Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: İstiyorum, istiyorum. Of. Cuma Şub. 18, 2011 10:24 am | |
| ya bana da bi yetişkin bulun daaa ^:(((((( sevgiliii :(((((((((( | |
|
Rose Laquisha Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 551 Sihirsel Soy : safkan En Belirgin Özellik : akıllı,gzel ve cesur Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: İstiyorum, istiyorum. Of. Cuma Şub. 18, 2011 5:07 pm | |
| aynen haaa yetişkinnnn :D Tercihen Prof. dskf :D | |
|
Kesha Lune Euryale Hayalet
Mesaj Sayısı : 836 Gerçek İsim : İrem. Sihirsel Soy : Tanrıça olan ama kanını dahi değiştirip bir büyücüyle birlikte olan annesi sayesinde hem Safkandır. Hem Tanrıça. Ahh bir de hayalet! Özel Yetenek : Metamorfmagus. En Belirgin Özellik : Tanrıça'ydı. Şimdi bir hayalet-tanrıça. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: İstiyorum, istiyorum. Of. Cuma Şub. 25, 2011 12:41 pm | |
| - Pierretta Scylla demiş ki:
- Ek karakter açabilirim ama III. sınıf olabilir anca. Ve ya yetişkin açabilirim isterseen ^^
Ohanza görmemişim pardon çoook :D Ayyy evet yetişkin ola çok iyi oluuuur :D | |
|
Finder Lanstrange Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 13 Gerçek İsim : Finder Lanstrange Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Sadoist-
Acı Çektirmeyi seven XD Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: İstiyorum, istiyorum. Of. Cuma Şub. 25, 2011 7:03 pm | |
| | |
|