Morgana Camelot Durmstrang IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 174 Gerçek İsim : Melis Sihirsel Soy : safkan En Belirgin Özellik : Cesur Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Beni yanlız bırakmazsınız biliyorum Hepinizi seviyorum=) Salı Ağus. 09, 2011 12:59 pm | |
| Arkadaşalarımmmmmmmm bu kız pek yanlız kaldı..Alışkın değil desem yalan olur hoş ama neyse..Böyle bu kızcağızımız pek boynu bükük ölümyiyenler önce ablasını kaçırdı..Sonra ablasını kurtarmaya çalışan tüm ailesini öldürdü..İş mi yaaaaaaa?...
Üstelik hepsi Fransız bir asacının ablasına doğum gününde verdiği bir asa yüzünden..Asanın sırrı nedir hala bilinmez ..Ama karanlık tarafın dikkatini çekti.Şimdi Amcasıyla yaşıyor bu güzel kız.Kurgusu gereği önceden Beauxbatons'da okurken güvenliği için amcası Hogwarts'a almış bunu ..Melaié Camelot'a gelince 2-3 asır öncelerinden dıdığının dıdısı.. Başka da kimsesi yok zaten.. O da Griyffindor Hayaleti..
Anlayacağınız bu kızımızın ;
Bir adet partnere; - Bir adet karmaşık ilişkiye; - Bir sürü dosta; Alexandra Rhea Galibina(Ayrıca Kuzenim ama henüz farkedemedik.)
Clarisa Chambers
Karanlık olmasına rağmen sevenlere;
Düşmana; -Cassandra Masen -Euterpe Châtillon -
Veee Eş, dost, akraba aklınıza ne gelirse ihtiyacı var pampişler:D
En son Morgana Camelot tarafından Salı Ağus. 09, 2011 4:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
Alexandra Rhea Galibina Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 258 Gerçek İsim : aslısu l Patronus : Ejderha. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Yeşil gözleri onu çekici kılıyor. Ayrıca fazla zeki. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beni yanlız bırakmazsınız biliyorum Hepinizi seviyorum=) Salı Ağus. 09, 2011 1:06 pm | |
| Kuzen ya da dost olabilirler diye düşünüyorum. Belki şey de olabilir. Birbirlerini bilmiyorlar ve daha sonradan kuzen olduklarını öğreniyorlar olabilir. | |
|
Cassandra Masen Hogwarts IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 122 Gerçek İsim : Ceren. Patronus : Kurt. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Kurnaz. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beni yanlız bırakmazsınız biliyorum Hepinizi seviyorum=) Salı Ağus. 09, 2011 1:22 pm | |
| Düşman olabilirler. Anlaşamazlar falan. | |
|
Mesaj Sayısı : 174 Gerçek İsim : Melis Sihirsel Soy : safkan En Belirgin Özellik : Cesur Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beni yanlız bırakmazsınız biliyorum Hepinizi seviyorum=) Salı Ağus. 09, 2011 1:26 pm | |
| İkinizi de ekledim ziyaretiniz için teşekkürler:D | |
|
Clarisa Chambers Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Serena. Patronus : .Su Samuru. Sihirsel Soy : Safkan olarak biliyor ama Muggle Doğumlu. En Belirgin Özellik : Cesur, mantıklı ve inatçı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beni yanlız bırakmazsınız biliyorum Hepinizi seviyorum=) Salı Ağus. 09, 2011 4:10 pm | |
| Tatlım bizim kurgumuzda belli... :) Euterpe'yi de sevmediklerine ekleyebilirsin. | |
|
| Konu: Geri: Beni yanlız bırakmazsınız biliyorum Hepinizi seviyorum=) Salı Ağus. 09, 2011 4:37 pm | |
| | |
|