Aljosa Bernard Muska Profesörü
Mesaj Sayısı : 59 Gerçek İsim : Gamze#3 Sihirsel Soy : Safkan Özel Yetenek : Zihinbendar. En Belirgin Özellik : Fazla dişil görüntüsüne ters düşen kaba tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| |
Lavin L. Sjörgen Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 10 Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Lutka? Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Nadia! Gel bence kaçırma! Ptsi Tem. 04, 2011 11:06 am | |
| İş teklifinde bulunduğu körpe kızlar, olabilir. Karakterimin yaşı çok küçük fakat herkesin yanında utanmadan sergilediği kaltakça tavırlar dikkatini çekmiştir falan. (: | |
|
Mesaj Sayısı : 59 Gerçek İsim : Gamze#3 Sihirsel Soy : Safkan Özel Yetenek : Zihinbendar. En Belirgin Özellik : Fazla dişil görüntüsüne ters düşen kaba tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Nadia! Gel bence kaçırma! Ptsi Tem. 04, 2011 8:58 pm | |
| Mutlaka dikkatini çekmiştir. Ekliyorum hemen. | |
|
Thalia Marpessa Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 14 Gerçek İsim : Şevval (: Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : İnatçı. (-. -) Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Nadia! Gel bence kaçırma! Cuma Tem. 08, 2011 8:29 pm | |
| Sanırım iş teklif ettiği kızlardanım :D Seninle iyi anlaşabiliriz :) | |
|
Lucy Kate Feel Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 199 Gerçek İsim : BnT :) [bi en ti] Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : pandomim yaparken şarkı söyleyebiliyor :D Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Nadia! Gel bence kaçırma! C.tesi Tem. 09, 2011 3:43 pm | |
| heeyyy beybii :) at beni de bir yerelre desarae elicia sunny de var yetişkin karakteri :D | |
|
| Konu: Geri: Nadia! Gel bence kaçırma! Paz Tem. 10, 2011 10:13 pm | |
| Ekledim beybi ikinizi de. Begüm (Begümdün değil mi :D ) ekledim. eğenmen dileğiyle. İmza evinizin fahişesi Nadia :D | |
|
Lucy Kate Feel Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 199 Gerçek İsim : BnT :) [bi en ti] Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : pandomim yaparken şarkı söyleyebiliyor :D Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Nadia! Gel bence kaçırma! Ptsi Tem. 11, 2011 10:36 am | |
| işte benim kızım :) beğendim valla :) danke beybi :) | |
|
| Konu: Geri: Nadia! Gel bence kaçırma! Paz Tem. 17, 2011 10:44 pm | |
| | |
|