| Adrian Dwain. | |
|
+12Maggie Sydnee Ivanka Velimir Archer Langley Feronia Fontaine Galea P. Disciple Joe Nicolas Mattew Leandre Frederic D'angelo Rose Laquisha Kesha Lune Euryale Cassandra C. Tears Joella Mathieu Adrian Dwain 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Feronia Fontaine Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 27 Gerçek İsim : Fer. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Arkasındaki kişilerin onu kollamasına sinir olan sayılı kişilerden sanırım. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Cuma Haz. 24, 2011 7:23 am | |
| Ehe, oda Adri yazmış bende Adry diyodum. Neyse susuyorum ben, kafamı kıracaksın. *Yazmazsam cidden ölürdüm. | |
|
| |
Aredhel Clementé Beauxbatons V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 366 Gerçek İsim : İlayda Patronus : Kartal. Sihirsel Soy : Üvey annesi Muggle Doğumlu, üvey babası da Melez. Öz anne babası safkan büyücüler ama o bunu bilmiyor. En Belirgin Özellik : Meraklı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Cuma Haz. 24, 2011 7:45 am | |
| Ahah, internetim kopuyor da, bir varım bir yokum yani facede falan, diyip ben de gideyim :D | |
|
| |
Adrian Dwain Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 93 Gerçek İsim : Esin. Patronus : Kurt Sihirsel Soy : Melez. En Belirgin Özellik : Zamanla görürüz bence. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Cuma Haz. 24, 2011 9:01 am | |
| Adri'ye bile razıyım, Adry harbiden kız ismi gibi geliyor. :D Ama Adrian diyin harbiden. -.- Tamam açık olduğunda bul beni mutlakaa. :D | |
|
| |
Alexandra Rhea Galibina Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 258 Gerçek İsim : aslısu l Patronus : Ejderha. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Yeşil gözleri onu çekici kılıyor. Ayrıca fazla zeki. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Paz Tem. 24, 2011 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Veronica K. Folchart Beauxbatons V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 507 Gerçek İsim : Esin. Patronus : Eltorn Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Bina arkadaşlarından bayağı farklı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Paz Tem. 24, 2011 10:00 pm | |
| Ve aslı devreye girer asdfj. Tamam olalım kanka. <3 | |
|
| |
Alexander Matthew Morgan Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 72 Gerçek İsim : İlk. Patronus : Hidra. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Umursamaz. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Ptsi Tem. 25, 2011 2:05 pm | |
| Sonra ben hepinizi siktim muhaha | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 507 Gerçek İsim : Esin. Patronus : Eltorn Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Bina arkadaşlarından bayağı farklı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Ptsi Tem. 25, 2011 3:23 pm | |
| | |
|
| |
Alexander Matthew Morgan Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 72 Gerçek İsim : İlk. Patronus : Hidra. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Umursamaz. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Ptsi Tem. 25, 2011 4:17 pm | |
| Kankacım harbiden dost olabiliriz bence. sldjkf | |
|
| |
| Konu: Geri: Adrian Dwain. Paz Tem. 31, 2011 4:27 pm | |
| | |
|
| |
| Adrian Dwain. | |
|