| Kurgum | |
|
+11Ivanka Velimir Blake Wrens Aquilano Llythia Romolius Lorraine Lannister Anthony Augustine Megandren Wheale Rosepery Dé Querin Lucy Kate Feel Veronica K. Folchart Kesha Lune Euryale Rudesser T.M. Werop 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rudesser T.M. Werop Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 218 Gerçek İsim : Arman Patronus : İsveç Kısaburnu Ejdarhası. Sihirsel Soy : safkan En Belirgin Özellik : Lord Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Kurgum Çarş. Haz. 08, 2011 1:49 pm | |
| Rudesser ya da benim genellikle kullandığım ismiyle Rudd henüz 13 yaşında olduğu için yaşıtlarında pek farkı yok ancak Rudd büyüdükçe "kendini keşfettikçe" eşcinsel olduüğunun farkına varacaktır.Kızların ona uç noktalar anlamında haz vermediğini anlayacaktır.Tabi bunları 13 yaşta anlaması sıra dışı bir o kadar da komik olurdu.Bu yüzden belki 14-15 yaşlarında bunlar ile ilgili rpler düşünmek istiyorum.Gerçi 14 bile erken sayılır ama malum 17-18 beklemek yazı bitirmek olur sanırım, bu yüzden 14 de gay olma düşüncesine başlamayı düşünüyorum Rudd'un üzerinde.Tabi çoğu gay gibi bir süre sonra tanrı sorgulamasına da başlayacaktır ve kendince tanrının olmadığını kabul edecektir.
Buraya kadar özet geçersem:Rudd gay ve ateist.
Bu uç özellkleri dışında bütün Gryffindorlular'ın sahip olduğu belli başlı (örneğin cesaret) özelliklere sahip.Henüz bir tarafa mensup değil.Zamanı gelince de ortamı analiz edip duruma göre seçimini yapacaktır.
Bu sene için bir kız arkadaş arıyorum. -Lucy Kate Feel Ancak bu sevgililik durumu sadece bu 3. sınıf boyunca devam edecektir çünkü dediğim gibi Rudd özünde gay ancak kendini daha keşfedene kadar normal erkekler gibi davranıyor ve bu kız Rudd'un kendisini keşfetmesini sağlayacak.Tabi Rudd bu kıza beslediği sevgi yalan değildir sadece sevginin adını bilmiyordu ve o kendi fark ettikten sonra bu sevginin çok güçlü bir arkadaşlık sevgisi olduğunu anlayacaktır.Ayrılmaları, özde çok güzel, bir kuvvetli bir arkadaşlığın başlangıcı olacaktır.
Arkadaş grubuda olsa iyi olur. -Lorraine Lannister: Rudd'a olann arkadaşlığını nadiren gösterir ancak gösterdiği zaman ise göstermediği günleri telafi eder. -Veronica K. Folchart -Ivanka Velimir: Hatta Ivanka ondan hoşlanmaktadır. -Lucrëtia Jovovich: Lucrëtia, Rudd'u keşfetmeye çalışan alımlı, saf, temiz kalpli insandır.
Kişi sayısı veya bina çeşitinde her hangi bir kısıtlama yok.İsteyen gelebilir.İşte okulda beraber dolaştıkları, ödevler ve dersler konusunda yardımlaştıkları bir grup.
Hoşlanmadıkları da olsun. -Kesha Lune Euryale -Aleksa Stanlavis: Gay olması yüzünden Aleksa onunla dalga geçiyordur. Burada da her hangi bir kısıtlama yok.
Yetişkinlerin de olmasını istiyorum çünkü Rudd'un ailesi yok. -Androméda Monica Belle : Rudesser'in çalıştığı dükkanın sahibi. Aslında yetişkinler konusunda diyeceğim bir şey yok.Her şey olabilir, belki tembellik yaptığım ama bunu sizlere bırakıyorum.
Eğer başka kurgularla eklenmek istiyorsanız çekinmeyin, dile getirmeniz yeterli.
En son Rudesser T.M. Werop tarafından Perş. Haz. 30, 2011 11:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
Kesha Lune Euryale Hayalet
Mesaj Sayısı : 836 Gerçek İsim : İrem. Sihirsel Soy : Tanrıça olan ama kanını dahi değiştirip bir büyücüyle birlikte olan annesi sayesinde hem Safkandır. Hem Tanrıça. Ahh bir de hayalet! Özel Yetenek : Metamorfmagus. En Belirgin Özellik : Tanrıça'ydı. Şimdi bir hayalet-tanrıça. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Çarş. Haz. 08, 2011 3:10 pm | |
| Aklıma çok güzel bir kurgu geldi *-*
Şimdi bu Rudd ateist ya, Kesha'da tanrıça çocuğu. Rudd bunları duyunca Kesha'ya inanmamış hatta üstüne üstlük onunla dalga bile geçmiş olabilir. Yani çatışmışlardır. Bunun üzerine bir rp iyi olur diye düşünmekteyim (: Hoşlanmadıkları diyelim (:
Ne dersin? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 218 Gerçek İsim : Arman Patronus : İsveç Kısaburnu Ejdarhası. Sihirsel Soy : safkan En Belirgin Özellik : Lord Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Çarş. Haz. 08, 2011 3:19 pm | |
| Olur tabi, ekledim.İleriki zamanlarda daha detaylı konuşuruz bunları tabi. | |
|
| |
Veronica K. Folchart Beauxbatons V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 507 Gerçek İsim : Esin. Patronus : Eltorn Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Bina arkadaşlarından bayağı farklı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Çarş. Haz. 08, 2011 5:16 pm | |
| Selam Arman.
Kurgu bulmak lazım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurgum Çarş. Haz. 08, 2011 7:13 pm | |
| Bence de, ben bu görevi sana veriyorum :) | |
|
| |
Lucy Kate Feel Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 199 Gerçek İsim : BnT :) [bi en ti] Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : pandomim yaparken şarkı söyleyebiliyor :D Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 7:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 7:22 pm | |
| oki doki isminide giriyorum. o deilde bana erkek sevgilide gerek bir kaç dönem sonraya | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Durmstrang Müdiresi
Mesaj Sayısı : 267 Gerçek İsim : Büşra Patronus : Yüzüklerin Efendisi Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : LOTR: Yüzüklerin Efendisi Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 7:44 pm | |
| Noluyor nan. Erkek sevgili falan gfshjk | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 7:47 pm | |
| Eğer gay, kız sevgili arasa tuhaf olurdu | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Durmstrang Müdiresi
Mesaj Sayısı : 267 Gerçek İsim : Büşra Patronus : Yüzüklerin Efendisi Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : LOTR: Yüzüklerin Efendisi Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 7:52 pm | |
| Senin için erkek karakter açayım :P | |
|
| |
Megandren Wheale Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 94 Gerçek İsim : Eda. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Zeki. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 7:56 pm | |
| Şimdiye kadar gördüğüm en değişik kurgu. Bu kurguya katılmak isterim ben de. Bina sorun olmazsa arkadaş grubunda yer almak isterim.^^ | |
|
| |
Anthony Augustine Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 242 Gerçek İsim : * Sihirsel Soy : Safkan ya da melez, emin değil. En Belirgin Özellik : Suç dünyasıyla iç içe ama özünde iyi falan bir insan. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| |
| |
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 8:08 pm | |
| sen o karakterlerinle ayrı ayrı gelip bu baslığa yazsana, kafam allak bullak oldu ama kendini keşfetme işinde olabilir, gerçi henüz erken bir dönem geçsin bakalım | |
|
| |
Lorraine Lannister Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 17 Gerçek İsim : Esra v.4.2. a.k.a. Nesra. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Manyak. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 8:14 pm | |
| Bu arkadaş Lorraine oluyor. ^^ - Çocuğunu başka bir çocuğun yanına sürükleyip "Bak kardeş, hadi arkadaş olun bakalım." diyen ebeveynler gibi hissettim şu an kendimi. O.o - | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 8:20 pm | |
| Ee bende Rudesser top oynar mısın? :P | |
|
| |
Lorraine Lannister Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 17 Gerçek İsim : Esra v.4.2. a.k.a. Nesra. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Manyak. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| |
| |
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 10, 2011 8:30 pm | |
| evet bende arkadaş olarak düşünmüştüm hatta eklemiştim, tam eklediğimi sana söyleyecektim birileri offline olmuş. | |
|
| |
Aquilano Llythia Romolius Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 175 Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Hogwarts'ta sürtük olarak ün salması. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Ptsi Haz. 13, 2011 4:19 pm | |
| Özel kurgu yapmak istersin belki. Pm atabilirim | |
|
| |
Blake Wrens Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 25 Gerçek İsim : Hilal Sihirsel Soy : Zafgan. En Belirgin Özellik : Mükemmel bir önsezi yeteneği var. Altıncı his oluyor galiba. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Salı Haz. 14, 2011 5:51 am | |
| Kurgu lazım bize ama kesinlikle hoşlanmadıkları bölümünde :D Malum Slytherin anlaşamaz :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurgum Çarş. Haz. 22, 2011 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Ivanka Velimir Biçim Değiştirme Profesörü Asistanı
Mesaj Sayısı : 77 Gerçek İsim : Gamze#2 Sihirsel Soy : Melez En Belirgin Özellik : Yaptığı bir şeyden pişman olmaya başladığında kafasına vurması, utandığında ise burnuna tek işaret parmağı ile bastırması. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum Çarş. Haz. 22, 2011 10:52 pm | |
| Aleksa Gay olmanla dalga geçiyordur bence.
Ivanka ise farklı olmandan kaynaklı olarak sana ilgi duyuyordur. Ya da Ivanka sana aşıktır ama hani imkansız aşk falan ayağına yatıyordur. Gay olduğunu biliyordur ama işte elden ne gelir? :D nasıl ama^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurgum Cuma Haz. 24, 2011 11:36 pm | |
| aleksa nın tam adını verir misin??
Ivanka Velimir için hallediyorum. | |
|
| |
Ivanka Velimir Biçim Değiştirme Profesörü Asistanı
Mesaj Sayısı : 77 Gerçek İsim : Gamze#2 Sihirsel Soy : Melez En Belirgin Özellik : Yaptığı bir şeyden pişman olmaya başladığında kafasına vurması, utandığında ise burnuna tek işaret parmağı ile bastırması. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum C.tesi Haz. 25, 2011 9:05 am | |
| | |
|
| |
D'acian Josh McBriant Sanatçı
Mesaj Sayısı : 85 Gerçek İsim : Mehmet Sihirsel Soy : safkan En Belirgin Özellik : Sesi harikadır ehem. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Kurgum C.tesi Haz. 25, 2011 9:28 am | |
| aradığım bıcırıklardan olabilirsin mesela Arman. Tanrı konusunda D'acian da pek ilgilenmiyor. Var yada yok bu onun sorunu değil gibisinden bakıyor. Varsa bir halt yemediğini düşünüyor falan. Kurgu konusunda aklımda birşey yok şu an sınavı düşünüyorum sadece o yüzden kurguyu sınav sonrasına hallederiz? (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurgum Perş. Haz. 30, 2011 10:19 am | |
| Aradığım bıcırık ne oğlum??Bıcırık mı arıyorsun.Benimkinin müzik yeteneği yok | |
|
| |
| Kurgum | |
|