| Leonard. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Leonard Gallagher Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 12 Gerçek İsim : Ely Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Seksi Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Leonard. Paz Mart 13, 2011 4:15 pm | |
| Dost-sadece2kişi-; Kız kardeş-öğrenciolmasıtercihimdir.-;Beatricia Gallagher Arkadaş; Düşman; Rp partneri;
Evet, aradıklarım bunlar, egoist olmasına rağmen dostlarıyla çok iyi anlaşır Leonard. Eğlenceli bir kişiliğe sahiptir, kural tanımaz. Canı istediğinde her şeyi yapabilir. Kızlarla oynamayı çok sever fakat bulacağım partnere aşık olacak ama ilk başta her kıza davrandığı gibi davranacak. Kız kardeşiyle çok iyi anlaşacak falan. Öyle işte.
En son Leonard Gallagher tarafından Salı Mart 15, 2011 8:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Heloise Dietrich Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 15 Gerçek İsim : Gülsen. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Metamorfmagus En Belirgin Özellik : Buraya Femme Fatale yazasım var; ama değil. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Leonard. Paz Mart 13, 2011 5:15 pm | |
| Partner? Şarkıcı-çellist uyumundan dedim tabi, olmazsa sen seçersin. ^^ | |
|
| |
Beatricia Gallagher Yönetim
Mesaj Sayısı : 584 Gerçek İsim : Yağmur Patronus : Kuğu. Sihirsel Soy : Melez. Özel Yetenek : Görücü. En Belirgin Özellik : Ayşinsever Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Leonard. Paz Mart 13, 2011 5:57 pm | |
| Kız kardeşi Beatricia olabilir bence. :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 12 Gerçek İsim : Ely Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Seksi Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Leonard. Paz Mart 13, 2011 7:18 pm | |
| Heloise; rütbenden dolayı ilk sıradasın. Olabilir. Beatricia; soyadını değiştirmen lazım ama. | |
|
| |
Beatricia Gallagher Yönetim
Mesaj Sayısı : 584 Gerçek İsim : Yağmur Patronus : Kuğu. Sihirsel Soy : Melez. Özel Yetenek : Görücü. En Belirgin Özellik : Ayşinsever Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Leonard. Salı Mart 15, 2011 3:47 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Leonard. Salı Mart 15, 2011 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Adrasteia Quiwen Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 1865 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Çataldil. En Belirgin Özellik : Kibri ve umursamaz tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Leonard. Çarş. Mart 16, 2011 4:56 am | |
| Elycan, beni de at bir yerlere. Diana Swennie Rosenbaum veya Ariadne Darynn'i. | |
|
| |
| Konu: Geri: Leonard. Perş. Mart 17, 2011 4:24 pm | |
| Ariadne Darynn, arkadaş olabilir. Diana Swennie Rosenbaum, dostum olabilir bebek <3 | |
|
| |
Diana Swennie Rosenbaum Cadı
Mesaj Sayısı : 2028 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Duyguları ile hareket etmesi. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Leonard. Cuma Mart 18, 2011 4:00 am | |
| | |
|
| |
| Leonard. | |
|