Beatrice J. O'Connell Sanatçı
Mesaj Sayısı : 41 Gerçek İsim : Şule Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Değişken bir yapıya sahip olsada bunun da sınırları var elbet. Mesela hiçbir zaman iyilik meleği kesilmez. Karanlık tarafa yakın olan birinin olabileceği kadar iyidir. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Beatrice J. O'Connell Çarş. Mart 09, 2011 5:59 pm | |
| - Spoiler:
Şimdi, tanımalanamayan bir kişiden bahsediyoruz. Kelimelere sığmaz hani. Değişik bi hatun bu. Her kim olursa olsun Rice, kimsenin özgürlüğünü kısıtlamasına izin vermez. Bir manken olduğu için giyimi oldukça rahattır. İsterse çıplak bile dolaşır. Bir taraf tutmaz aslında ama tutmuş olmak için soranlara karanlık der. İnsanlardan çok çabuk sıkılır, daha doğrusu hep aynı olan insanlardan. Diğerlerinden farklı, yenilenmeyi seven insanlarla daha iyi anlaşır. Hafiften ukâlâlığı vardır. Değişken yapılıdır, onu hafızaları belirli bir şekilde kazımak zordur. (Çok ciddi veya çocuksu, masum veya şeytan vs.)
Yeterince tanıdık Rice'i. Şimdi sıra ilişkilerde. Unutmadan, 20 yaşında. Ev arkadaşı arıyorum. Çok sıkı dost olacaklar. Kız-Erkek fark yapmaz. Rice rahat kızdır. *1 Tane. - Vienetta Pershie Bir dost daha arıyorum. *1 Tane. - Sıradan öyle, arkadaş. *3-4 Tane. - Elyssa Lizzié Raymond - Lateita Ri Hanna - - Karşılıklı gıcıklık falan *2-3 Tane. - - - Çekemeyen varsa buyursun gelsin. *1-2 Tane. - - Eski sevgili, flört, vs vs. Sadece hangisi olacağınızı belirtin. *Olabildiğince. - -
Farklı kurgular varsa açığım.
En son Beatrice J. O'Connell tarafından Cuma Mart 11, 2011 7:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Veronica K. Folchart Beauxbatons V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 507 Gerçek İsim : Esin. Patronus : Eltorn Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Bina arkadaşlarından bayağı farklı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beatrice J. O'Connell Çarş. Mart 09, 2011 8:42 pm | |
| Nihaha, ben geldim. k5 Şimdi kanka, senle msnden bi' halt ayarlayalım, öyle ekle beni. Msnden konuşalım dicektim ama çıkmışsın, neyse açık olduğun bi' ara salla beni. | |
|
Mathias Leo Bernie Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 21 Gerçek İsim : Mathias. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Soğukkanlı ve zeki. Hamleleri ve teorileri asla tahmin edilemez. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beatrice J. O'Connell Cuma Mart 11, 2011 3:51 pm | |
| | |
|
Elyssa Lizzié Raymond Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 1507 Gerçek İsim : Şeyma. Sihirsel Soy : Melez Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beatrice J. O'Connell Cuma Mart 11, 2011 4:28 pm | |
| Arkadaş olsunlar, sonrasında bir kurgu oturturuz.^^ | |
|
Aneckha Foster Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Özel Yetenek : Zihinfendar. En Belirgin Özellik : sinsi/kurnaz Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beatrice J. O'Connell Cuma Mart 11, 2011 6:19 pm | |
| ikinci karakterim Lateita Ri Hanna ile arkadaş olun :D uyarsa tabi | |
|
Vienetta Pershie Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 21 Gerçek İsim : Ely. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Çılgınlığı sanırım, sürtüğün teki işte. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beatrice J. O'Connell Cuma Mart 11, 2011 6:50 pm | |
| Ev arkadaşı olabiliriz o olmazsa başka bir şeyde olabilir yani. | |
|
Beatrice J. O'Connell Sanatçı
Mesaj Sayısı : 41 Gerçek İsim : Şule Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Değişken bir yapıya sahip olsada bunun da sınırları var elbet. Mesela hiçbir zaman iyilik meleği kesilmez. Karanlık tarafa yakın olan birinin olabileceği kadar iyidir. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Beatrice J. O'Connell Cuma Mart 11, 2011 7:29 pm | |
| Hepinizi ekledim (: Ev arkadaşımı buldum, holley <3 | |
|