| Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! | |
|
+3Adrasteia Quiwen Aquilano Llythia Romolius Galea P. Disciple 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Galea P. Disciple Durmstrang IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 91 Gerçek İsim : İrem, İrem Patronus : Kar Kaplanı Sihirsel Soy : Safkaaaaan. En Belirgin Özellik : En belirgin özelliği en belirgin bir özelliğinin olmaması. Bu kadar. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Paz Mart 06, 2011 8:42 am | |
| Şimdi bu Kevin kötü bir Ravenclaw'dır. Dostları da kötü olmalıdır. Uyuşturucu bağımlılığı yoktur ancak içki bağımlılığı vardır. Bazen ayık kalmak onun için zor olabiliyor. Ve şu aralar arkadaşlarının üstelemesiyle içkiyi bırakmaya çalışıyor. Sporu sever. Zaten kaslı maslı bir şeydir! Her ortama ayak uyduran cinstendir o. Imm... Sonra annesi katil. Annesinin katil geni kevin'a da bulaşmıştır. Sonuç: geleceğin katili. Slytherin'den kuzeni vardır: Annnabell Anderson. Annesinin yiğenidir.
Aradıklarım şunlardır:
Çok yakın iki dost lazım.
Arkadaşlar. -Adrasteia Quiwen -Tierra Squidna
Bir rp sevgili elbette.
Bar arkadaşları.
Düşmanlar olmazsa olmaz. Ama fazla olmasın. Bu düşmanlıklar sözcüklerle olacaktır. Birbirlerine kötü şeyler söyleyeceklerdir.
Kevin'ın asıl düşnaları. Ancak dost gibi görünenler. İki tarafta birbirine düşmandır. Ancak Kevin inandırıcılığı sayesinde düşmanını dost gibi gördüğüne inandıracak vev bir anda ayağını kaydıracak.
Sevdiği profesörler.
Sevmediği profesörler.
Ona platonik olanlar. -Aquilano Llythia Romolius
En son Kevin Yancy Burn tarafından Paz Mart 06, 2011 5:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aquilano Llythia Romolius Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 175 Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Hogwarts'ta sürtük olarak ün salması. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Paz Mart 06, 2011 8:53 am | |
| | |
|
| |
Adrasteia Quiwen Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 1865 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Çataldil. En Belirgin Özellik : Kibri ve umursamaz tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Paz Mart 06, 2011 8:54 am | |
| | |
|
| |
Tierra Squidna Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 755 Gerçek İsim : Şeyma. Sihirsel Soy : Safkan Özel Yetenek : Görücü.
Meta. En Belirgin Özellik : Kendinden emin. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Paz Mart 06, 2011 11:16 am | |
| - Adrasteia Quiwen demiş ki:
- Arkadaş?
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 91 Gerçek İsim : İrem, İrem Patronus : Kar Kaplanı Sihirsel Soy : Safkaaaaan. En Belirgin Özellik : En belirgin özelliği en belirgin bir özelliğinin olmaması. Bu kadar. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Paz Mart 06, 2011 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Veronica K. Folchart Beauxbatons V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 507 Gerçek İsim : Esin. Patronus : Eltorn Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Bina arkadaşlarından bayağı farklı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Paz Mart 06, 2011 6:49 pm | |
| Ööeei, aynı binadayız. Bişiler saçmalasak? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Ptsi Mart 07, 2011 5:26 am | |
| | |
|
| |
Aneckha Foster Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Özel Yetenek : Zihinfendar. En Belirgin Özellik : sinsi/kurnaz Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Ptsi Mart 07, 2011 5:56 am | |
| | |
|
| |
Calypso S. Sebastene Büyücü
Mesaj Sayısı : 60 Gerçek İsim : İrem ben ya :D Patronus : Penguen Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Fazla zeki. Fazla güzel. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! Çarş. Mart 09, 2011 11:13 am | |
| | |
|
| |
| Hiç kimseye güvenme. Hele bana, asla! | |
|