| Orderic. | |
|
+3Adrasteia Quiwen Kesha Lune Euryale Orderic Passavant 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Orderic Passavant Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 40 Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Zeki&Çalışkan&Güçlü Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 2:40 pm | |
| Herkese merhaba! Ben Orderic. Sihir Bakanlığındaki görevime yeni başladım ve kabul ediyorum, burnum biraz havada. Bu işi kıvıramayacağım, karanlığa kayacağım ama oradana korkuyorumda. Sadece cazip geldiği için. Kalbim boş ve dolmuyor. Biraz sapık ve sapkın bir kişiliğim var. Arada gülmeye ihtiyacım var ve bunu insanlarla dalga geçerek yaparı. Rp'lerimde sizinle ilgili bir şey söylersem alınmayın, kurgu amaçlı saf sözler. Bu benim peki siiiz? Yanıma bir kaç kişi arıyorum, arada dışarı çıkıp çay içebileceğim ya da tüyo alabileceğim bir kaç kişi. Çaresizce gölgemde yürüyen ama yakın zamanda isyan edecek biride olabilir. Sevgili, eş, metres farketmez; amaç kurgu olsun. Yerime göz dikmiş, rekabet edebileceğim biri, benim karanlık yönümü keşfetmiş biri. Farketmez, ne olursan ol yinede gel! :D Evet, bbekliyorum. Çok farklı kurgularada açığım elbet!
| |
|
| |
Kesha Lune Euryale Hayalet
Mesaj Sayısı : 836 Gerçek İsim : İrem. Sihirsel Soy : Tanrıça olan ama kanını dahi değiştirip bir büyücüyle birlikte olan annesi sayesinde hem Safkandır. Hem Tanrıça. Ahh bir de hayalet! Özel Yetenek : Metamorfmagus. En Belirgin Özellik : Tanrıça'ydı. Şimdi bir hayalet-tanrıça. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 2:54 pm | |
| Bir kurgu yapsak? Ama öğrenciyim işte? Ne dersin? Nasıl bir kurgu olabilir? :) | |
|
| |
Adrasteia Quiwen Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 1865 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Çataldil. En Belirgin Özellik : Kibri ve umursamaz tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 2:58 pm | |
| Bizim de bir kurgumuz olsun mu? Diana Swennie Rosenbaum'la da kafa dengi falan olsanız? Çıkıp dolaşabilmek için ideal kişiler falan. (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 40 Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Zeki&Çalışkan&Güçlü Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 3:07 pm | |
| Kesha, özel olarak ilgilendiğim, ilginç bulduğum bir öğrenci olabilir. Diana ise çok uygun. Bazen onun hakkında ilginç hayeller kurabilirim; ma o asla bana o gözle bakmaz falan. Olabilir. :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1865 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Çataldil. En Belirgin Özellik : Kibri ve umursamaz tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 3:11 pm | |
| Peki, Diana'ya uyar. :P Bir de Adrasteia'ya bulsak kurgu? :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 3:16 pm | |
| Amcası faan oluyım onunda sadasdfsadf | |
|
| |
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 3:20 pm | |
| Ahaha, o kadar yaşlı mısın? :P
Babası var ama; kurguya amca girerse olmayabilir. Başka bir şey olsun. :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 3:23 pm | |
| Tamam yaa amca olmicam! Yaşlı falanda değilim! :D
Bende fikir yok yani onuda söliyim. Birden biri çıkıp kurgu bulalım diyince kafam çalışmıyo dsfasdffads | |
|
| |
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 3:27 pm | |
| Tamam, değilsin. Ünlün de göstermiyor zaten. :P
Tavsiye alabileceği abi olsun mu? İçindeki karanlığı farketmiş falan. | |
|
| |
Tierra Squidna Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 755 Gerçek İsim : Şeyma. Sihirsel Soy : Safkan Özel Yetenek : Görücü.
Meta. En Belirgin Özellik : Kendinden emin. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 3:45 pm | |
| Elyssa ile dost olabilirler.^^ | |
|
| |
Kesha Lune Euryale Hayalet
Mesaj Sayısı : 836 Gerçek İsim : İrem. Sihirsel Soy : Tanrıça olan ama kanını dahi değiştirip bir büyücüyle birlikte olan annesi sayesinde hem Safkandır. Hem Tanrıça. Ahh bir de hayalet! Özel Yetenek : Metamorfmagus. En Belirgin Özellik : Tanrıça'ydı. Şimdi bir hayalet-tanrıça. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 4:29 pm | |
| Öhöm, olur :) O zaman yakın bir zamanda rp yapalım? (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Orderic. Çarş. Mart 02, 2011 5:17 pm | |
| - Adrasteia Quiwen demiş ki:
- Tamam, değilsin. Ünlün de göstermiyor zaten. :P
Tavsiye alabileceği abi olsun mu? İçindeki karanlığı farketmiş falan. Çok teşekkürler cidden yaa :D Tamam, öyle olsun kardeşceğizim. ;D :D *** Elyssa ile dost olsunlar hadi! Bende o kadar deliyimki sadec ekadınlarla takılıyorum! dfdsfsdfsd Yanlış anlaşılmasın, laf etmiyorum. :D *** Bakanlıkta toplantımı yapıp hemen sana döneceğim Kesha. Uzun bir toplantı, inşallah! ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Orderic. Perş. Mart 03, 2011 2:12 pm | |
| O zaman bir rp sözü de ben isterim abiciğim. :D Ama Hogwarts dönemi bittiğinde falan olabilir. Mantıklı olur bence. İlginç kurguların olursa uyar bana tabii. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Orderic. Perş. Mart 03, 2011 5:33 pm | |
| Tamam, okul bitiminde öle bi manyak manyak dolanırız ortada. :D
Kurguyuda düşünürüz.^^ :D | |
|
| |
Drujaine Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 46 Gerçek İsim : Pelin. Sihirsel Soy : Vampir o. En Belirgin Özellik : Acımasız. Taş gibi birde. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Cuma Mart 04, 2011 10:59 pm | |
| | |
|
| |
Cassandra Coulby Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 47 Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : & Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Paz Mart 06, 2011 11:34 am | |
| Benim amcam olabilirsiiin!! fsadfss | |
|
| |
| Konu: Geri: Orderic. Ptsi Mart 07, 2011 3:59 pm | |
| | |
|
| |
Celeste Coyle Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 80 Gerçek İsim : n Sihirsel Soy : safkan Özel Yetenek : görücü En Belirgin Özellik : hırslı Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Orderic. Perş. Mart 10, 2011 9:31 pm | |
| Yerime göz dikmiş, rekabet edebileceğim biri, benim karanlık yönümü keşfetmiş biri.
Bu üçü de olabilirim aslında. | |
|
| |
| Orderic. | |
|