| Uçmak isteyen? | |
|
+5Aneckha Foster Penelope Christina Lion Berton Jordan Adrasteia Quiwen Ada Collins 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Ada Collins Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 48 Gerçek İsim : İdil Sihirsel Soy : Bulanık En Belirgin Özellik : Lezbiyen olması Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 9:49 am | |
| Merhabaa Sanırım artık Ada'yı tanımanızın zamanı geldi. Tanıdıktan sonra kurgusuna karışmak istermisiniz bilemem ama
Ada'yla ilgili bilmeniz gereken ilk şey eşcinsel olması - kurgusunun büyük bir bölümü bu hadiseyle geçicek gibi çünkü. Bu durumu bir kızı öptüğü rüyalar görmesiyle farketti, değiştiremiyor da. Şuanda cinsel tercihini kimse bilmiyor, ama bir kıza aşık olup ona bunu açıklamasıyla herşey değişecek gibi.
Evet, bu kız olmak isteyenler buraya yazabilir
Slytherinlerin ilgisini çekecek bir şey de Ada'nın bulanık olması. (Ayrıca annesi bir Türktü! - ölmeden önce) Bu konuda Ada'ya sataşmak isteyen varsa anında değişen ruh haliyle tanışacaktır. O, bir an keyifle kahkaha atıp, ardından çok vahşileşebilir. Dengesiz yani
Neyse ki babasına çekmemiş. Eğlenmeyi çok iyi bilir. (Babası tam bir hödük) Partiler, dans, kudurmak varr, içkiyle sigara da var. Eh, ona katılmak isteyen var mı, bilemem.
Sadece en yakınlarına sadıktır, ama GERÇEKTEN sadıktır. En yakını olabilecek biri arıyor - mümkünse erkek biri.
Kızımız birazcık güzeldir. Upuzun bacaklar, incecik kollar, güzel bir yüz falan. Manyak davranışlarını da alttan alacak bir erkek evladı varsa Ada'ya aşık olabilir - eşcinsel olduğunu bilmeden tabii. Son olarakk, Ada uçurur. Oo evet. O kadar değişken ki ne yapıcağını bilemezsiniz. Kendinizi uçar halde bulur, sonra düşer kalırsınız (Çok mu iddaalıyım neyim?) Evett, benim kurgularım bu kadar Sıra sizde, hadi bakalım
- Aşık olduğu kız - melek Judith Joyce Birlikte içecekleri (parti arkadaşları) Adrasteia Quiwen
Ona ilgi duyan erkekler Berton Jordan
Yakın arkadaşlar Penelope Christina LionNötr Kesha Lune Euryale Anechka Foster Javier Joyce - Sevdiği kızın ikiz kardeşi. Ada, onun kendisine bakışlarından hiç hoşlanmıyor
İyi anlaştıkları Michelle Lauren Msery
En son Ada Collins tarafından Çarş. Şub. 09, 2011 7:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi | |
|
| |
Adrasteia Quiwen Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 1865 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Çataldil. En Belirgin Özellik : Kibri ve umursamaz tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 9:52 am | |
| Teia nereye gider ki? Bina ayrımı yok aslında ama kibirli falan. Klasik Gryffindor ve Hufflepuffları sevmez ama Slytherin ve Ravenclaw sever. *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 48 Gerçek İsim : İdil Sihirsel Soy : Bulanık En Belirgin Özellik : Lezbiyen olması Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 9:55 am | |
| Eğer Ada'nın bulanık olmasıyla bir problemi yoksa parti arkadaşlarından olabilir belkii?
| |
|
| |
Adrasteia Quiwen Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 1865 Gerçek İsim : Ayşin. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Çataldil. En Belirgin Özellik : Kibri ve umursamaz tavırları. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 10:05 am | |
| | |
|
| |
Berton Jordan Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 16 Sihirsel Soy : Melez En Belirgin Özellik : Cesaret Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 10:08 am | |
| Sana ilgi duyan olabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 10:18 am | |
| Teiaa ekledim seni ^^ Berton; olabilir tabii, ekliyorum
| |
|
| |
Penelope Christina Lion Büyücü
Mesaj Sayısı : 901 Gerçek İsim : Şafak Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Değişmeyen tek şey değişimdir. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 10:40 am | |
| Hey ben bu kurguya bayıldım,nereye girsem ki ? Penelope dışarıdan öyle görünmüyor ama çok dengesiz, yine de sevdiklerinin her zaman yanında, çok koruyucu bir mantığı var, belki en yakının olmayabilir ama her zaman arkanda durup seni kollar. Tabi Ada'nın buna ihtiyacı yok ama, bu Penelope'un sevgisini gösterme şekli. Belki de ilerleyen kurgularda o senden hoşlanır. Ne dersin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 10:42 am | |
| Bence çok mantıklıı Ayrıca Ada korunmaya ihtiyacı olmadığını düşünse de, var. Böyle biri olması da harika olur Ekliyorum, birbirimizi korur dururuz artık :)
| |
|
| |
Aneckha Foster Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Özel Yetenek : Zihinfendar. En Belirgin Özellik : sinsi/kurnaz Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 12:33 pm | |
| ya ben kendime bi yer bulamadım İdil ya sen at bir yere.'Ne iş olsa yaparım abi.' gibi :D :D :D Slytherin'den bulaşan biri olmak isterdim fakat Türk anneye saygım sonsuz ;) O kısım haricinde her şey olabilirim. Aneckha açık açık düşmanları oz olan birisi.Daha çok yakın ama birbirilerinin açıklarını arayan,aynı ortamda bulunan,yüze gülen,eğlenmeyi seven biri.Düşmanları genelde hep yanında olur.Bir gün uyandığınızda Aneckha'nın can sıkıltısından oyunlarına,sizi rahatsız etmesine,açıklarınızı kullandığına rastlamanız çok normal.Soğuk diplomasi taraftarı yani. belki böyle bir düşman olmak istersin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 12:42 pm | |
| Hahah Begüm, anama laf ettirmem :D Belki hoşlanmadıklarım, güvenmediklerimden olabilir Anechka - alınmazsa
| |
|
| |
Cassandra C. Tears Beauxbatons V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 231 Gerçek İsim : thepreciouslove* Sihirsel Soy : Melez. En Belirgin Özellik : Psikopat. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 12:45 pm | |
| Aynı binadalar, parti arkadaşı falan olabilir. Yalnız Mich pek coşkun bir tip değil. Böyle edepli asil bir İngiliz. O yüzden arkadaşta olabilirler. Çok yakın arkadaşı belli de hani ara sıra konuştukları olabilir. | |
|
| |
Özel Yetenek : Zihinfendar. En Belirgin Özellik : sinsi/kurnaz Rpg Puanı : Düello Gücü :
| |
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 12:48 pm | |
| Tamamdır Şimdilik nötr'e ekliyorum o zaman
| |
|
| |
Kesha Lune Euryale Hayalet
Mesaj Sayısı : 836 Gerçek İsim : İrem. Sihirsel Soy : Tanrıça olan ama kanını dahi değiştirip bir büyücüyle birlikte olan annesi sayesinde hem Safkandır. Hem Tanrıça. Ahh bir de hayalet! Özel Yetenek : Metamorfmagus. En Belirgin Özellik : Tanrıça'ydı. Şimdi bir hayalet-tanrıça. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 12:49 pm | |
| - Aneckha Foster demiş ki:
- ya ben kendime bi yer bulamadım İdil ya sen at bir yere.'Ne iş olsa yaparım abi.' gibi :D :D :D
Slytherin'den bulaşan biri olmak isterdim fakat Türk anneye saygım sonsuz ;) O kısım haricinde her şey olabilirim. Aneckha açık açık düşmanları oz olan birisi.Daha çok yakın ama birbirilerinin açıklarını arayan,aynı ortamda bulunan,yüze gülen,eğlenmeyi seven biri.Düşmanları genelde hep yanında olur.Bir gün uyandığınızda Aneckha'nın can sıkıltısından oyunlarına,sizi rahatsız etmesine,açıklarınızı kullandığına rastlamanız çok normal.Soğuk diplomasi taraftarı yani. belki böyle bir düşman olmak istersin? Aynen aynen :D Lafı ağzımdan aldın Begüm xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 12:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 12:54 pm | |
| İrem seni de aynı yere ekliyorum o zaman :)
| |
|
| |
Kesha Lune Euryale Hayalet
Mesaj Sayısı : 836 Gerçek İsim : İrem. Sihirsel Soy : Tanrıça olan ama kanını dahi değiştirip bir büyücüyle birlikte olan annesi sayesinde hem Safkandır. Hem Tanrıça. Ahh bir de hayalet! Özel Yetenek : Metamorfmagus. En Belirgin Özellik : Tanrıça'ydı. Şimdi bir hayalet-tanrıça. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 1:01 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 231 Gerçek İsim : thepreciouslove* Sihirsel Soy : Melez. En Belirgin Özellik : Psikopat. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 1:07 pm | |
| - Michelle Lauren Msery demiş ki:
- Aynı binadalar, parti arkadaşı falan olabilir.
Yalnız Mich pek coşkun bir tip değil. Böyle edepli asil bir İngiliz. O yüzden arkadaşta olabilirler. Çok yakın arkadaşı belli de hani ara sıra konuştukları olabilir. Hani benim cevabım? Hani bana , hani bana. :F | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Judith Joyce Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 140 Gerçek İsim : Gülsen. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Metamorfmagus En Belirgin Özellik : Hatun Braveheart beyler. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 3:39 pm | |
| Sanırım yerimi biliyorsun. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Javier Joyce Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Mert. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Kibirli, soğuk. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 6:36 pm | |
| Judith'in ikiziyim ve ona olan bakışların beni rahatsız ediyor. Sana ön yargıyla yaklaşıyorum, uyar mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Uçmak isteyen? Çarş. Şub. 09, 2011 6:58 pm | |
| | |
|
| |
| Uçmak isteyen? | |
|