| JJ. | |
|
+8Adrasteia Quiwen Cassandra C. Tears Javier Joyce Penelope Christina Lion Aneckha Foster Cynthia Weitz Morgana Camelot Judith Joyce 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Judith Joyce Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 140 Gerçek İsim : Gülsen. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Metamorfmagus En Belirgin Özellik : Hatun Braveheart beyler. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: JJ. Salı Şub. 08, 2011 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Tierra Squidna Durmstrang V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 755 Gerçek İsim : Şeyma. Sihirsel Soy : Safkan Özel Yetenek : Görücü.
Meta. En Belirgin Özellik : Kendinden emin. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: JJ. Çarş. Şub. 09, 2011 9:35 am | |
| | |
|
| |
Ada Collins Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 48 Gerçek İsim : İdil Sihirsel Soy : Bulanık En Belirgin Özellik : Lezbiyen olması Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: JJ. Çarş. Şub. 09, 2011 10:58 am | |
| Tanrım bence Ada'nın aşık olacağı kişi sensin Evet evet Ama sana uyar mı bilmiyorum?
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 140 Gerçek İsim : Gülsen. Sihirsel Soy : Safkan. Özel Yetenek : Metamorfmagus En Belirgin Özellik : Hatun Braveheart beyler. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: JJ. Çarş. Şub. 09, 2011 3:38 pm | |
| Tabiki belli yavrum. <3 Elbette, sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: JJ. Perş. Mart 10, 2011 9:40 pm | |
| JUDITH'E PARTNER ARIYORUM EFENDİM; ÇÜNKÜ ADA GİRMİYOR HİÇ! CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ, BÜYÜK KONUŞUYORUM.
YALNIZ BÖYLE KİŞİLİĞİ FALAN DÜZGÜN OLMALI, MALUM KIZ LEZBİYEN OLUYORDU YANİ.
nokta, ehe. | |
|
| |
Javier Joyce Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Mert. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Kibirli, soğuk. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: JJ. Perş. Mart 10, 2011 10:03 pm | |
| Böyle dövebileceğim birileri olsa daha iyi olur. Şaka maka, ikizimi kötü yoldan çıkaran çocuğu başımın tacı yaparım. | |
|
| |
Christopher Calligaris Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 13 Gerçek İsim : I. Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Kibirli Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: JJ. Perş. Mart 10, 2011 10:43 pm | |
| Jav'dan bu başlığa girince aklıma garip bir kurgu geldi nedense. Sen partner arıyormuşsun hımm.. ben Javla dost olurum ve senle tanışıncada hoşlanmaya başlarım bu üç yılda inkat dönemini yaşamış olabilirim. İşte ne bileyim ben kendimden başkasına değer vermem. Aptal olma chris o sadece bir kız bla blaları. Neyse öhöm sende benden hşlanırsın eh arada çekim olur sonuçta ne kadar inkarda edilse; ama Jav yüzünden bir süre sessiz sedasız takılırız. Gerçi öğreninde fırtınalar kopar filan öyle bir şey. edit: ups.. baş tacı yaparım demiş jav kurgu çöker mi o zaman. Yada o zaman şey olabilir dostundan bunu beklememiş filan olabilir ne bileyim ben öyle bir şey. | |
|
| |
Javier Joyce Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Mert. Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Kibirli, soğuk. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: JJ. Cuma Mart 11, 2011 3:29 pm | |
| Bu olay gerçekte de oldu, çektim Gülsen'in kulaklarını, neyse. Aslında fırtınalar dost olsa dahi kopar, Judith için fazla korumacı Javier, başımın tacı olayında hafif alkol payı vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: JJ. Cuma Mart 11, 2011 3:31 pm | |
| Mert, abim dedim, namusum dedim, kes. Ayrıca tuvaletin ışıklarını söndür! Iı, gayet iyi olur bence Chris, iyice detaylı bir şekilde konuşalım bunu. ^^ | |
|
| |
| JJ. | |
|