| Aquilano. | |
|
+7Aneckha Foster Rose Laquisha Sebastian S. O'Dowd Chace Claybourne Caroline Karnelblood Aurora Romolius Aquilano Llythia Romolius 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aquilano Llythia Romolius Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 175 Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Hogwarts'ta sürtük olarak ün salması. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Aquilano. Çarş. Kas. 03, 2010 4:24 pm | |
| Şimdii, kızımız hafif asosyal gibi görünse de gayet sosyal bir kızdır. Arkadaş çevresi geniştir ama bu çevrenin safkanlardan oluşmasını ister. Safkan takıntısı vardır anlayacağınız. Çok fazla insana olmasa da, oldukça değer verdiği kişiler de var tabii. Ailesi tarafından gayet şımartılmıştır. Narsisttir. Her ne kadar taoizme inansa ve içinde iyilik olduğunu içten içe bilse de, hep reddeder bunu. İlgi görmek için yapmayacağı şey yoktur. Biraz da dengesizdir, bir gün söylediği şeyin tersini söyleyebilir başka bir gün. Yalan konusunda üstüne yoktur, çok rahat yalan söyler. Ayrıca çok yaratıcıdır.
Arananlara Geçelim:
Kardeş: Aurora RomoliusArkadaş (Safkan olmaları gerekiyor. Kişi sınırı yok.)Artemis Swallmore June Juliet Wonder
Partner (Eğer eğlence için sevgili oldukları tarzında yaparsak, bina farketmez. Ama cidden seveceklerse, safkan. Aquilano'dan büyük olsunlar da, yaş farketmez. Tabii ki bir kişi.:D)
Yazdıkları/Yazanlar (Yazmaktan kastımı anladınız umarım. Sulanmak, evet, o. Yazdıkları mutlaka safkan olmalı ama yazanlar farketmez. Yazanlardan safkan olanlara yüz verebilir kızımız.)
Gıcık/Düşman/Çekemeyen (Kişi sınırı yok.)
Abimsi/Ablamsı (Öğrenci olursa 7. sınıf veya öbür mesleklerden olabilir. Akıl danışabileceğim, beni aydınlığa çekmeye çalışan biri olabilir ama tam tersi de olabilir. Burada, aydınlığa çekmeye çalışan abimsi öncelikli. *-* )
Kardeşime ve bana gıcık bir profesör. (Bu profesör bizim başımıza ne zaman bir iş gelse, bizi cezaya bırakmaya çalışacak ve Aquilano'nun dik başlılığı da aralarının düzelmesine izin vermeyecek.)
Başka kurgulara da açığım hani. Ne kadar çok kurgu, o kadar çok rp.^^
En son Aquilano Llythia Romolius tarafından C.tesi Ocak 08, 2011 9:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Aquilano Llythia Romolius Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 175 Sihirsel Soy : Safkan. En Belirgin Özellik : Hogwarts'ta sürtük olarak ün salması. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. C.tesi Kas. 06, 2010 4:59 am | |
| Ehm, Hufflepuff olarak değişti rütbem. Ama kurgum aynı. Safkan takıntısı var, kendisi de safkan zaten. Ama Slytherin takıntısı olayını kaldırdıık. Yine de safkan olmayanlar da başvursun da rp'lere başlayalım, di mi ama? ^^ Edit: Balo için klavye arıyorum.^^ | |
|
| |
Aurora Romolius Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 240 Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Takıntılı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. C.tesi Kas. 06, 2010 12:27 pm | |
| Kardeş diye bir yer aç bakalım. :P | |
|
| |
Caroline Karnelblood Sanatçı
Mesaj Sayısı : 1515 Gerçek İsim : ceren Sihirsel Soy : muggle doğumlu En Belirgin Özellik : Cesaret. Fevrilik. Hayalgücü. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. C.tesi Kas. 06, 2010 1:33 pm | |
| Benim June Juliet Wonder karakterim Huff.tan ve safkan istersen arkadaş olayına geçebiliriz. Kompartıman arkadaşı diye bir başlık açmıştım. Ona başvurabilirsin mesela. | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Kas. 07, 2010 6:32 pm | |
| Olur.^^ Aurora, sen, ben yaparız rp. (: Sen başlasan, biz boş vaktimizde yazarız, olur mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Kas. 14, 2010 10:14 am | |
| Balo için hala kavalye aranıyooor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Ara. 19, 2010 9:40 am | |
| Başlık aktiftir, ona göre ha. asgafhds | |
|
| |
Aurora Romolius Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Mesaj Sayısı : 240 Sihirsel Soy : Safkan En Belirgin Özellik : Takıntılı. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Ara. 19, 2010 9:51 am | |
| Kurguyaa bize gıcık olan bir profesörüde ekleyelim mi hacııığ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Ara. 19, 2010 10:40 am | |
| Evet, evet, eveet. Hadi profesörler, hodri meydan. sjdhsa | |
|
| |
Chace Claybourne Luminight
Mesaj Sayısı : 159 Sihirsel Soy : Safkan Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Ara. 19, 2010 10:59 am | |
| Benim için bir kurgu bulabilirsin.^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Ara. 19, 2010 11:03 am | |
| İçten içe hayranlık duyduğum, yakınlık kurmaya çalıştığım yetişkin olabilir.Tabii çok büyükse yatar kurgu. Kaç yaşında karakterin? | |
|
| |
Chace Claybourne Luminight
Mesaj Sayısı : 159 Sihirsel Soy : Safkan Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Ara. 19, 2010 11:09 am | |
| 26. :D Dha yaratıcı bir şey beklemiştim. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Ara. 19, 2010 11:30 am | |
| Sen bul o zaman. :D İki dakikada bu kadar çıkıyor canım. :D | |
|
| |
Sebastian S. O'Dowd Beauxbatons III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 291 Gerçek İsim : & Sihirsel Soy : & En Belirgin Özellik : & Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. Ptsi Ara. 27, 2010 4:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. C.tesi Ocak 08, 2011 9:26 am | |
| Yeni gördüm de, tamamdııır. Bu arada, acil rp yapacak birini arıyorum, başlığa yazabilirsiniz kurgunuzla beraber Kurgunuz yoksa yine yazın, bulalım. *-* | |
|
| |
Rose Laquisha Hogwarts V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 551 Sihirsel Soy : safkan En Belirgin Özellik : akıllı,gzel ve cesur Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. C.tesi Ocak 08, 2011 7:14 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Ocak 09, 2011 7:43 am | |
| Peki, kurgu ayarlayabiliriz. Aklında bir şey var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. C.tesi Şub. 26, 2011 6:28 am | |
| Rp yapmak için bir erkek aranmaktadır. Aklımda bir kurgu var. Özel mesaj atabilirsiniz veya bu başlıktan yazabilirsiniz. | |
|
| |
Aneckha Foster Muggle'sınız lütfen rütbenizi bir an önce belirleyiniz.
Özel Yetenek : Zihinfendar. En Belirgin Özellik : sinsi/kurnaz Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. C.tesi Şub. 26, 2011 6:21 pm | |
| ya kişisel olarak algılamanı kesinlikle istemem ama gıcık olduğum ve tartıştığım bi rp yazmak istiyorum. :D ilgilenir misin? Aklına yatmadıysa önerdiğin herhangi bi kurguda bulunabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Şub. 27, 2011 7:12 am | |
| Benim için sorun değil. Rp yapabiliriz. Başlayıp link atarsan ben de yazarım. | |
|
| |
Kesha Lune Euryale Hayalet
Mesaj Sayısı : 836 Gerçek İsim : İrem. Sihirsel Soy : Tanrıça olan ama kanını dahi değiştirip bir büyücüyle birlikte olan annesi sayesinde hem Safkandır. Hem Tanrıça. Ahh bir de hayalet! Özel Yetenek : Metamorfmagus. En Belirgin Özellik : Tanrıça'ydı. Şimdi bir hayalet-tanrıça. Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Şub. 27, 2011 9:02 am | |
| Birbirimize gıcık olabiliriz? Çünkü Teia Kesha'nın arkadaşı falan Kesha'da seni sevmiyor, ne dersin? :) | |
|
| |
Özel Yetenek : Zihinfendar. En Belirgin Özellik : sinsi/kurnaz Rpg Puanı : Düello Gücü :
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Şub. 27, 2011 9:08 am | |
| nasılsa Wulf'la kurgu varya Teia görüyo fln, ordaki rplerde gıcıklaştığımızı belirtiriz o zaman.Bende bi yerde başlık açar başlarım zamanım olduğu bi ara. | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Şub. 27, 2011 9:10 am | |
| Kesha, tamam, olalım. Aneckha, başlık açtığında bana özel mesaj ile yolla lütfen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Şub. 27, 2011 9:18 am | |
| Tamamdır bebek ;) hatta annem başımı ağrıtmazsa şuan bile bi başlık açabilirim.Sadece nerede açabilirim? sorusuna bi yanıt versene :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Aquilano. Paz Şub. 27, 2011 9:34 am | |
| Hogwarts içinde herhangi bir yerde. | |
|
| |
| Aquilano. | |
|